Smart Home

Smart Home

Bedien de verlichting, de verwarming, de zonnewering en meer vanuit één centrale plek in huis.

Comfort, eenvoud en efficiëntie. Nooit meer thuiskomen in een koude woning? De Juiste sfeerverlichting voor elk moment, door slechts één druk op de knop?
Smart Home automatisering in uw woning voorziet u van alle gemakken en woonplezier.

Bij afwezigheid en/of bij nacht u woning automatisch laten reageren met verlichting, gordijnen en verwarming. Geen zorgen, dit alles is mogelijk met een Smart Home installatie.

Verlichting, de juiste sfeer onder één knop
Verlichting is een belangrijk element binnen Smart Home. Het kunnen afstemmen van de juiste verlichting onder één knop.
Voor verschillende woon activiteiten verschillende sferen. Of u nu thuis aan het werk bent of gezellig met vrienden vertoeft. Met slechts één enkele knop zal de juiste lichtsfeer geactiveerd worden.

Klimaat, altijd de juiste temperatuur
Voordat je thuis komt is de woning al op een juiste temperatuur, door slim je verwarming te bedienen beperk je het energie verbruik en verhoog je het comfort.

Beveiliging, een veilig thuis
Thuis wil je je veilig en gerust voelen. Als er niemand thuis is, wil je je geen zorgen maken of er wellicht ongewenst bezoek is. Op de achtergrond houdt het Smart Home altijd een oogje in het zeil.
Nachtelijk bezoek? Laat het Smart Home je volledige verlichting inschakelen.

Verduistering, je gordijnen, zonneweringen en rolluiken doen zelf het werk
Het automatisch sluiten van gordijnen als het buiten begint de schemeren. Als u op vakantie bent de gordijnen automatisch open en dicht laten gaan zodat het lijk of u thuis bent. Dit is slechts een kleine greep uit het geheel van mogelijkheden.

Meer wensen en een uitgebreidere vraag, klik hier voor Domotica Residentie

Onze toegepaste merken​