Segula

SEGULA  ledverlichting 

Uitgebreid programma retro-fit Led verlichting. Sfeermakers voor utiliteit, woning en horeca. 
De visie van SEGULA is om goed licht in de huiskamer en in de projectomgeving van mensen te brengen. Met milieuvriendelijke en doordachte productie, met energiezuinige, stat-of-the-art LED-technologie! 
De visie van Light Technology Nederland is om het dimmen van ledverlichting tot in perfectie uit te voeren. 
Deze combinatie resulteert dat de SEGULA-ledverlichting tot de best mogelijke dimbare ledverlichting behoort, én dat met de combinatie van SEGULA en de door Light Technology Nederland geleverde dim systemen men verzekerd is van een volledig dimbereik naar nul! 

FLOATING

Klassieke lampvormen met een nieuwe benadering! Een schijnbaar zwevende lichtbron brengt zowel sfeer als comfort.

Schitterend vormgegeven in verscheidene uitvoeringen.

Door de lampen te clusteren, geeft u -door de onderlinge weerspiegeling- nog een extra dimensie aan de ruimte.

LINIAR LAMPS

De lamp als linear object voor ontelbare toepassingen met als extra twist de ‘rotable tube’. Slimme technologie die er chic uitziet. Deze draaibare linear lampen kunnen 90 graden draaien in beide richtingen. Hiermee laat u alles wat niet past, passen. Een positionering tot op de milimeter is vanaf nu mogelijk.

SOFT LINE

Flexibele LED filamenten met een decoratieve look! Zelfs wanneer deze lampen niet branden maken ze indruk met hun uniek design. Deze 0-100% dimbare lampen met de hoogste CRI-waarden zullen u overtuigen door het creëren van een onvergelijkbare sfeerverlichting en indrukwekkende lichteffecten.

AMBIANT DIMMING

Het aangename effect van Ambient Dimming! Wanneer deze lampen gedimd worden, wordt de lichttemperatuur warmer, net zoals bij conventionele verlichting. Met deze gesofisticeerde technologie kunt u een brede waaier aan sferen creëren. De lichttemperaturen variëren van 1700K tot 3000K.

VINTAGE LINE

Liefde op het eerste gezicht! Volledig dimbaar en perfect geschikt voor al uw toepassingen in huis. Laat u overtuigen door de efficiëntie en de hoge CRI-waarden. Deze lampen zijn bestsellers, van het mini kaarsje tot de grote globes… een breed gamma klassieke vormen in de stijl van historische gloeilampen.

BRIGHT LINE

Een zeer hoge energie-efficiëntie met een hoge CRI-waarde in verschillende lichttemperaturen (tot 5600K)!

Met een lichtoutput tot meer dan 4200 Lumen en een elegant design zullen de lampen uit onze Bright Line u imponeren. Ze kennen ruime  toepassingsmogelijkheden bij het vervangen van conventionele en halogeen lampen.

THINK PAPER

Think Paper ontwierp The Dutch Tulip in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dit paviljoen werd gepresenteerd op het WorldSkills event in Leipzig en was volledig vervaardigd uit karton. Maar liefst 200.000 bezoekers bezochten The Dutch Tulip.

Het spectaculaire concept wordt nu vertaald naar exclusieve producten, geïnspireerd door passie voor design en ongewone duurzame materialen.

Tot op de dag van vandaag heeft Think Paper een uniek portfolio gecreëerd met exclusieve producten en op maat gemaakte objecten voor zowel de zakelijke én de particuliere markt, nationaal en internationaal.

Make things different, change things around and look at things from a different perspective. © 2013 Think Paper

Catalogus en brochures
Catalogus SEGULA
Retro Ledverlichting

Light Technology Nederland