SEGULA

NIEUW!! SEGULA NAUTIC LINE 24V LED Verlichting 

Een bijzondere innovatie op het gebied van led verlichting, een compleet programma in de 24 volt. 
Met verschillende toepassingen en mogelijkheden brengt dit nieuwe pakket een nog uitgebreider keuze in de retro fit LED lampen. 

Keuze uit verschillende kleur temperaturen waaronder ook ‘Ambient Dimming”

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact middels het kopje Contact. 

FLOATING

Na het succes van de eerste serie gaat SEGULA door met nieuwe varianten en vormen. Neem voor de laatste innovaties een blik in de nieuwe brochure 2022/ 2023 

 

Floating kenmerkt zicht in de Klassieke lampvormen met een nieuwe benadering! Een schijnbaar zwevende lichtbron brengt zowel sfeer als comfort.

Schitterend vormgegeven in verscheidene uitvoeringen.

Door de lampen te clusteren, geeft u -door de onderlinge weerspiegeling- nog een extra dimensie aan de ruimte.

LINIAR LAMPS

De lamp als linear object voor ontelbare toepassingen met als extra twist de ‘rotable tube’. Slimme technologie die er chic uitziet. Deze draaibare linear lampen kunnen 90 graden draaien in beide richtingen. Hiermee laat u alles wat niet past, passen. Een positionering tot op de milimeter is vanaf nu mogelijk.

SOFT LINE

Flexibele LED filamenten met een decoratieve look! Zelfs wanneer deze lampen niet branden maken ze indruk met hun uniek design. Deze 0-100% dimbare lampen met de hoogste CRI-waarden zullen u overtuigen door het creëren van een onvergelijkbare sfeerverlichting en indrukwekkende lichteffecten.

AMBIANT DIMMING

Het aangename effect van Ambient Dimming! Wanneer deze lampen gedimd worden, wordt de lichttemperatuur warmer, net zoals bij conventionele verlichting. Met deze gesofisticeerde technologie kunt u een brede waaier aan sferen creëren. De lichttemperaturen variëren van 1700K tot 3000K.

VINTAGE LINE

Liefde op het eerste gezicht! Volledig dimbaar en perfect geschikt voor al uw toepassingen in huis. Laat u overtuigen door de efficiëntie en de hoge CRI-waarden. Deze lampen zijn bestsellers, van het mini kaarsje tot de grote globes… een breed gamma klassieke vormen in de stijl van historische gloeilampen.

BRIGHT LINE

Een zeer hoge energie-efficiëntie met een hoge CRI-waarde in verschillende lichttemperaturen (tot 5600K)!

Met een lichtoutput tot meer dan 4200 Lumen en een elegant design zullen de lampen uit onze Bright Line u imponeren. Ze kennen ruime  toepassingsmogelijkheden bij het vervangen van conventionele en halogeen lampen.

THINK PAPER

Think Paper ontwierp The Dutch Tulip in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Dit paviljoen werd gepresenteerd op het WorldSkills event in Leipzig en was volledig vervaardigd uit karton. Maar liefst 200.000 bezoekers bezochten The Dutch Tulip.

Het spectaculaire concept wordt nu vertaald naar exclusieve producten, geïnspireerd door passie voor design en ongewone duurzame materialen.

Tot op de dag van vandaag heeft Think Paper een uniek portfolio gecreëerd met exclusieve producten en op maat gemaakte objecten voor zowel de zakelijke én de particuliere markt, nationaal en internationaal.

Make things different, change things around and look at things from a different perspective. © 2013 Think Paper

Catalogus en brochures
Catalogus SEGULA NAUTIC LINE
24V LED Lampen met G9, E14 en E27 Fitting.
Catalogus SEGULA
Retro Ledverlichting

Light Technology Nederland