Design Switches

 Design Switches van CJC systems
Light Technology Nederland ondersteund (interieur) architecten en ontwerpers ook op het esthetische vlak.

Designschakelaars & bedieningen
Hoogwaardige afwerking in metaal welke geheel toe te passen is in de gewenste lay-out van het project. CJC Systems biedt deze mogelijkheid. Klan specifieke combinaties samenstellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Top design en top kwaliteit.
Dat zijn de kenmerken van Design Switches van CJC. Elke CJC schakelaar is een waar meesterwerk en vormt de kroon op uw bijzonder interieurontwerp. Het programma van CJC systems onderscheidt zich in meerdere opzichten van alles wat u dacht te kennen op het gebied van schakelmateriaal en wandcontactdozen.

Oog voor detail
Het eerst in het oog springende detail van het CJC programma is de strakke rand die naadloos overgaat van het front naar zijkant. Uit één stuk metaal gemaakt met een uiterste precisie, perfect passend op de achtergrond. Dit geldt voor de schakelaars en eveneens voor de wandcontactdozen, USB aansluiting en/of internet aansluitingen.

Ruime keuze
Het programma switches omvat verschillende modellen schakelaars die de namen Lucia, Lisa, Anna, Zita, Mona, Lara, Lola, Nina, Lara Flatline en Lola flatline  hebben gekregen. Daarnaast is elke model leverbaar in maar liefst 14 verschillende luxe kleur/afwerkingen en Ral kleur.

Keuze uit 14 gestandaardiseerde kleuren/ afwerkingen waaronder:
Geanodiseerd Blank Aluminium, Geanodiseerd Zwart, Geanodiseerd Grijs, Geanodiseerd Messing, Bruin Brons Gespoten, Wit Gespoten RAL9003, Zwart Gespoten RAL9011, Geborsteld Roestvrij Staal, Antique Silver/ Gun Metal , Mat Goud, Rood Koper, Antique Brons, Eigen RAL Kleur opgave.

Universeel
Technisch gezien biedt CJC voor elke toepassing een uitvoering. Schakelaars met 1 t/m 8 drukknoppen, al dan niet met led indicatie. In 230 volt of 24 volt uitvoering te combineren met een (KNX) Domotica systeem. Aantal modellen is/wordt voorzien van een temperatuurvoeler voor koppeling met het Domotica systeem.

Geavanceerde techniek
De Lucia reeks kenmerkt zich door geavanceerde techniek met touch pad. Behalve aan/uit kan in combinatie met de juiste techniek ook gedimd worden met een swipe beweging

Combinaties
CJC systems begrijpt dat een exclusief interieurontwerp niet tot stand komt met standaard producten. Daarom maakt CJC systems ook elk mogelijke combinatie van schakelaar, wandcontactdoos, USB adapter en/of netwerkaansluiting voor uw project op maat! Dat helemaal volgens uw keuze;  type schakelaar, kleur afwerking en zelfs de gekozen (kleur) wandcontactdozen.
Benieuwd naar andere combinaties? Neem vrijblijvend Contact op.

Vraag vrijblijvend offerte aan en verbaas u dat deze topkwaliteit ook in uw project budget past.

Onze toegepaste merken​