ISYGLT Licht- & HF-Beweging sensor.

LS-05-HF-WH. Kleine digitale combinatiesensor voor licht, beweging en aanwezigheid. De bewegingssensor werkt met HF-technologie (hoogfrequente technologie / 24.150 tot 24.250 GHz) en bestaat uit 4 interne, afzonderlijk instelbare sensorunits. De 16-bits lichtsensor meet het zichtbare spectrum (V-Lambda) en is perfect voor exacte daglichtafhankelijke regelingen.

De HF-Beweging sensor “kijkt” door materialen zoals kunststof heen, en kan daarmee volledig onzichtbaar gemonteerd worden. Bijvoorbeeld in een armatuur of boven een plafondplaat.

Deze sensor wordt direct op de ISYGLT-BUS aangesloten. De lichtsensor levert een kalibreerbare 16-bits helderheidswaarde. Met deze lichtwaarde kunnen daglichtregelingen, regelingen en schakeldrempels worden gerealiseerd. Het gemeten spectrum komt overeen met de gestandaardiseerde V-Lambda-curve (λ).

De HF-bewegingssensor is gebaseerd op 4 interne, afzonderlijk instelbare sensorunits. Deze kunnen zowel qua gevoeligheid als qua minimale en maximale detectiesnelheid worden geparametreerd. Dit betekent dat individuele aanpassingen aan de eisen van de klant en lokale omstandigheden mogelijk zijn. Bij een van de sensoreenheden kan ook de bewegingsrichting (in de richting van de sensor of weg van de sensor) voor regelfuncties worden geëvalueerd.