ISYGLT LED Dimmer, UD-700-X2

Deze universele dimmer is speciaal ontworpen voor het dimmen van retrofit 230V LED en dimt tevens feilloos alle Ohmse, Inductieve of Capacitieve (RLC) belastingen zoals 230V gloei- en halogeenlampen, magnetische transformatoren en elektronische transformatoren. Deze dimmer heeft twee met 700 Watt (3A nominaal / 8A piek) belastbare uitgangen welke parallel gezet kunnen worden tot één uitgang met 1400 Watt (6A nominaal / 16A piek) belastbaar.

Elk kanaal is handmatig in te stellen op fase aan- of afsnijding al naar gelang het type belasting, maar de dimmer kan ook zelfstandig na inschakelen van de spanning -met een korte test- de aangesloten belasting controleren voor de juiste instelling.

De dimmer werkt met een interne dim resolutie van 16 bits (65.536 stappen) en voldoet daarmee aan de hoogste normen. De bij levering (vooraf) gedefinieerde parameters/eigenschappen, zoals dim curves en minimale/maximale dimwaarden kunnen door de gebruiker worden aangepast en geoptimaliseerd.

Mogelijke aansturing van de dimmer:
  • ISYGLT BUS protocol
  • DMX512 8bit en 16bit
  • Standalone: 0-10 V, 1-10 V
  • knop (één toets) bediening
  • interne potentiometer

Bij aansturing via de BUS-protocollen ISYGLT, DALI of DMX512 zijn de interne potentiometers en de spanningsingangen als prioriteit, samengevoegde bediening of als noodbediening in te stellen.

Voor de ISYGLT gebruiker zijn parameter instellingen via ProgrammDesigner mogelijk. Voor stand-alone of DMX gebruik is er een gratis software tool. Hiermee kunnen via een USB aansluiting de parameters van de dimmer ingesteld worden. Tevens kunnen met deze software tool de interne gegevens, zoals temperaturen, spanningen, piekstromen, vermogens en een scope meting worden weergegeven. Uniek omdat de gebruiker hiermee een instrument voor het weergeven van de spanning en stroom tot zijn beschikking heeft zonder metingen op de netspanning!
Een meting van onbekende lichtbronnen -zoals retrofit led lampen- is hiermee op eenvoudige wijze mogelijk. Alles wat u nodig heeft is de aangesloten UD-700-X2 dimmer, een USB-kabel (USB type A naar Micro B m/m) en de gratis software.
Technische informatie: 

Afhankelijk van parameter instellingen, werking van de potentiometers op dimmer:
-Indien ISYGLT-BUS waarde = 0
-Indien waarde potentiometer > 0
-Indien waarde potentiometer > waarde ISYGLT-BUS
Uitgebreide parameters voor:
-In-, uitschakel vertraging.
-Dim-curve.
-Terugmelding.
-Minimum en maximum waarde.
-Noodbedrijf.
Netfrequentie tussen 45Hz en 65Hz
Geschikt voor generatorgebruik. Regeling is 16bit voor trillingsvrij dimmen.
Aansturing door middel van ISYGLT bus, 1-10V & Pulsdrukker

Voeding 230Volt (generator)
Behuizing DIN-rail behuizing
Afmetingen 106x90x59 mm.
Module breedte 6 TE (1 TE = 17,5 mm.)
Gewicht 0.3 Kg.
Beschermingsgraad afdichting IP 30
Kleur behuizing Zwart

Merk: 
ISYGLT
ISYnet
Artikelnaam: 
UD-700-X2
Artikelnummer: 
80 026 503
Artikelomschrijving: 
Twee kanaals led dimmer, fase aan- of afsnijding, 2x700VA.