Duo Color Led Design Kap

Met de ISYLED Led Design kappen creëert men, volledig naar eigen ontwerp, artistieke lichtobjecten met hoge lichtniveaus. Door de hoge lichtopbrengsten is de Led Design kap een effectieve en tevens sfeervolle oplossing voor het creëren van Dynamische verlichting. De pendelbare Design kap biedt uitkomst om verlichting omlaag te brengen, met name in hogere ruimtes. Uniek is de volledige en gelijkmatige verlichting van de kap.

De ISYLED Led kappen worden in Nederland geproduceerd, een Nederlands fabricaat!

Dynamische verlichting

Door de dubbele regeling op de Duo Color Led Design Kap is een traploos verloop in kleurtemperatuur van 2700 Kelvin tot 6500 Kelvin mogelijk. Daarnaast zijn lichtsterktes van 1000 Lux tot meer dan 3000 Lux zijn eenvoudig te realiseren. Met dit product kan men hierdoor Dynamische Led verlichting creëren. Dynamische Led verlichting heeft een bewezen positief effect op onder andere prestaties en stemming in een zorg-, kantoor- en schoolomgeving.

Efficiëntie

Het vermogen van de Led Design kap is afhankelijk van het formaat (voorbeeld: 300 Watt bij diameter van 1350mm). Hiermee kan een output van meer dan 42000 Lumen worden gerealiseerd (efficiëntie 140 lm/W). Deze Led Design kap wordt daardoor gewaardeerd met het hoogst mogelijke energielabel, A+++ ! Op deze manier kiest men dus niet alleen voor de beste prestaties, maar ook voor duurzaamheid.

Custom Made

De Led Design kappen worden custom made in Nederland geproduceerd. Of men nu een hedendaags of juist een klassiek ontwerp prefereert, met de Led Design kappen is alles mogelijk. De vorm, de diameter en de hoogte, kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de klant/interieurarchitect. Daarnaast heeft men heeft de keuze uit ontelbare kleuren en materialen. Zo vindt men altijd de juiste combinatie tussen kwaliteit en esthetiek.

Kleurenstaal zijde


Kleurenstaal linnen


Technische informatie: 

Afmetingen: Klantspecifiek (afbeelding: diameter 1350mm, hoogte 250mm)

Stoffering/kleur: Klantspecifiek (afbeelding: Dupion Zijde / wit)

Kleurtemperatuur licht: 2700 Kelvin - 6500 Kelvin

Lichtstroom: Afhankelijk van vermogen (afbeelding: 42000 Lumen, bij 300W vermogen)

Vermogen: Klantspecifiek, afhankelijk van diameter (afbeelding: 2x150 Watt)

Efficiëntie: 140 Lumen/Watt

Dimbaar: Ja (0-10V, 1-10V, DALI, Puls)

Merk: 
ISYLED
Artikelnaam: 
DKL-DC135025-DZ01-300W-6
Artikelnummer: 
57 232 616
Artikelomschrijving: 
Duo Color Led Design Kap.