Lithoss

Exclusief design schakelmateriaal in harmonie met evoluties voor de bediening van het ISYGLT Domotica en Gebouwbeheer Systeem.

Lithoss staat voor gerenommeerde, traditionele handgemaakte schakelaars. Dit high-end schakelmateriaal wordt vervaardigd in massieve materialen met een heel hoge graad van afwerking. De productie wordt volledig in België gedaan! De traditionele Lithoss Classics reeks is beschikbaar in verschillende hoogwaardige afwerkingen: inox, brons, nikkel, canon fusil, chroom,... De nieuwe Piano reeks is reeds onderscheiden door 4 internationaal erkende award!

Het unieke Lithoss design in combinatie met exclusieve handgemaakte afwerkingen (zoals geborstelde inox, gepolijste chrome, authentiek brons en fusain, ...). De slogan « choose from the timeless classics » slaat op het tijdloze karakter van onze design schakelaars.


Toon producten

De ILLUME reeks combineert de functies schakelaar, technologie en verlichting in één element. De oplichtende, matte kader zorgt ervoor dat je sfeer kan creëren. De “glow in the dark” bepaalt het thema van elke kamer, of het nu helder wit, levendig rood, warm oranje of...
Toon producten

De Piano is een compleet vernieuwende lichtschakelaar die verscheidene nationale en internationale design awards in de wacht sleept. Dit uniek model is ontworpen door de jonge talentvolle ontwerper David Dos Santos.


Toon producten

Cockpit biedt de design oplossing voor al wie gaat renoveren. Deze 10 ampère wisselschakelaar is direct aansluitbaar op uw klassieke installatie. Geen teleruptoren meer nodig! Cockpit is te verkrijgen in de gekende stijlvolle Lithoss Select afwerkingen waaronder onze (...
Toon producten